Životný štýl

NOC ako každá iná? – Nie, táto je VEĽKÁ!

Hodnotenie užívateľov:  / 0

pexels-photo-96603Veľká noc je najvýznamnejším kresťanským sviatkom. Zároveň je to sviatok, ktorý je pohyblivý a teda nespadá do pevného dátumu. Tento rok nás Veľký piatok čaká už od 30.3. Symboly Veľkej noci sú nám všetkým isto veľmi dobre známe, no poznáme aj ich význam?

 

Čítať ďalej...

Ako sa z Vianoc nezblázniť!

Hodnotenie užívateľov:  / 2

pexels-photo-714697Už len pár dní nás delí od jedného z najkrajších sviatkov v roku, kedy sa stretne rodina a známi pri spoločnej večeri, ktorej ale predchádza množstvo stresov a plánovania. Darčeky, zostava jedálnička či výzdoba stromčeka?

 

Čítať ďalej...

Halloween tak, ako ho (ne)poznáte!

Hodnotenie užívateľov:  / 0

 

halloween-pumpkin-carving-faceDni, kedy budeme spomínať na našich blízkych, ktorí už nie sú medzi nami sa nezadržateľne blížia. Okrem smútočného obdobia, sa niektorí z nás pripravujú aj na Halloweensku párty, ktorá sa v našich končinách pomaličky stáva zvykom. Ale čo je vlastne Halloween a kde má svoje korene?

 

Čítať ďalej...

Hej ty! Poď sa smiať!

Hodnotenie užívateľov:  / 0

popcorn-movie-party-entertainmentPopri každodennom strese a stereotype zabúdame na smiech, ktorý je korením života. Prečítajte si pár typov na zabudnuté komédie, ktoré spríjemnia každý pochmúrny jesenný večer.

Čítať ďalej...

Móda oslavuje individualitu!

Hodnotenie užívateľov:  / 2

pexels-photo-291762Módne trendy sú v pohybe a neustále sa menia. Sveter, ktorý bol včera IN, dnes je zapadnutý niekde, kde ho už  nikto nenájde. Ani vy tieto zmeny nestíhate sledovať a pýtate sa, čo vám v šatníku nesmie chýbať? 

Väčšina návrhárov stavila túto sezónu na pohodlnosť, preto určite nespravíte krok vedľa ak do svojho outfitu zakomponujete nejaký oversize prvok.

Čítať ďalej...

610

Najnovšie pracovné ponuky

Pracovné ponuky

 

 

 

Nájdete nás aj na FB

Pravidlá portálu