Životný štýl

Ak môže ona, môžete aj Vy!

Hodnotenie užívateľov:  / 5
StrašnýNajlepší 

Stále máte pocit, že ste si nenaplnili svoj sen o práci, ktorá by Vám prinášala nielen spokojnosť a pocit naplnenia, ale aj patričné ohodnotenie? Cítite, že doteraz nebol Váš potenciál využitý naplno … že ste dávno nezažili skutočnú sebarealizáciu?

Nezabudnite, že v tom nie ste sama. Podobné pocity mávalo kedysi 20 000 slovenských žien*. ALE 20 000 žien našlo odvahu zmeniť svoj život a dnes si môžu dovoliť žiť slušne, mať dobrý pocit z vykonanej práce a neobracať v ruke každý cent. Ak môžu ony, môžete aj Vy!

Máte pocit, že pre Vás je už neskoro? Šanca na lepší život predsa nie je vekovo obmedzená!

Chopte sa jej, spravte prvý krok na ceste za spokojnosťou - absolvujte Opatrovateľský kurz. Dôležitý nie je len výber tej správnej agentúry, ale aj výber vhodnej inštitúcie organizujúcej opatrovateľské kurzy. Dnes nie je problém preveriť akreditáciu kurzov aj ohlasy na agentúru z pohodlia vlastného domova. Preto by ste na ceste za novými výzvami rozhodne nemali byť pohodlná. Nezabúdajte na fakt, že internetové fóra a diskusie bývajú častejšie zapĺňané negatívnymi než pozitívnymi ohlasmi. Pri konečnom rozhodnutí, ktorej agentúre budete dôverovať, kombinujte referencie od svojich priateľov a známych s referenciami z webu a nezabudnite veriť svojej intuícii.

Jedným z najväčších organizátorov opatrovateľských kurzov na Slovensku je personálno-vzdelávacia agentúra VaV. Do dnešného dňa evidujú viac ako 25 000 spokojných klientov. Kurzy organizujú v 86 mestách – určite aj v tom Vašom. Ak nemôžete za kurz zaplatiť naraz, VaV ponúka možnosť uhrádzať ho na splátky - bez navýšenia.

Ak ste už vyskúšali všetko a stále máte pocit, že sa nemôžete realizovať doma, skúste to "vo svete". Ak môže ona, môžete aj Vy!

* Každoročne odchádza do susedného Rakúska viac ako 20 000 žien. Pracujú ako opatrovateľky alebo na obdobnom pracovnom mieste.

Autor: vavslovakia.sk

 

16290

Najnovšie pracovné ponuky

Pracovné ponuky

 

 

 

Nájdete nás aj na FB

Pravidlá portálu