Životný štýl

Hej ty! Poď sa smiať!

Hodnotenie užívateľov:  / 0
StrašnýNajlepší 

 popcorn-movie-party-entertainment

Popri každodennom strese a stereotype zabúdame na smiech, ktorý je korením života. Prečítajte si pár typov na zabudnuté komédie, ktoré spríjemnia každý pochmúrny jesenný večer. 

Blbý a blbší (1994)

Lloyd a Harry sú spolubývajúci, ktorí neoplývajú práve múdrosťou. Obaja majú sen, že si raz otvoria obchod s červami. Ich plány ale skončia v okamihu, keď prídu o prácu. Do rúk sa im však nečakane dostane kufrík plný peňazí, na ktorom je meno majiteľa. Keďže obaja nemajú nič na práci, rozhodnú sa vydať na cestu naprieč Amerikou, aby peniaze vrátili. Keď sa dostanú do cieľa, z kamarátov sa stávajú sokovia v láske, a ako by toho nebolo málo ani len netušia do čoho všetkého sa vďaka stratenému kufríku namočili.  

Denník Bridget Jonesovej (2001)

Bridget je tridsiatnička, ktorá túži po dvoch veciach, zhodiť nejaké to kilo naviac  a nájsť  si dlhotrvajúci vzťah. Na prvý pohľad to môže vyzerať jednoducho, no opak je pravdou. Už keď by sa mohlo zdať, že sa jej život uberá smerom, ktorý si vysnívala, zobudí ju z toho priateľka jej milenca a zároveň šéfa. Bridget sa ale nevzdáva a s nadhľadom sebe vlastným sa rúti po ceste, ktorá ale s jej očakávaniami nebude mať veľa spoločného.

Drž hubu (2003)

Čo sa stane, keď sa do jednej väzenskej cely dostane inteligentný samotár Ruby a trošku pomalší Quentin? Jednoznačne dokonalá francúzska komédia, po ktorej vás bude bolieť brucho od smiechu. Ruby je zločinec, ktorý sa potrebuje za každých okolností dostať von z väzenia, aby pomstil smrť svojej milovanej a kto iný naplánuje “dokonalý“ útek než Quentin? Útekom sa však nič nekončí, práve naopak!

Ako uloviť družičku (2005)

Obchodní partneri a dlhoroční kamaráti John Beckwith a Jeremy Grey majú jeden netradičný koníček – navštevovať svadby úplne cudzích ľudí. Na každej takejto „akcii“ sa šarmantná dvojica riadi vlastnými prísnymi pravidlami, ktoré by ich mali doviesť k jasnému cieľu  nenápadne zapadnúť medzi pozvaných hostí, no hlavne, vzbudiť dojem u slobodných družičiek, ktoré využijú a zabudnú na nich. Posledná svadba sezóny rodiny Clearyových ale porušuje všetky pravidlá svadobných podvodníkoch. Vydarená romantická komédia plná kvalitného vtipu vás určite pobaví a miestami aj dojme :-)

Vo štvorici po opici (2009)

Muži, rozlúčka so slobodou a Las Vegas, to rozhodne neveští nudu! Dva dni pred svadbou odchádza Doug so svojimi troma kamarátmi užiť si posledné hodiny slobody do mesta, ktoré nikdy nespí. Po prehýrenom večeri sa chlapci prebúdzajú s bolesťou hlavy,  v zdemolovanej hotelovej izbe a čo je horšie, nemôžu nájsť budúceho ženícha. Trio sa rozhodne, okamžite nájsť Douga, ktorému hrozí, že nestihne obrat. Hľadanie im však sťaží fakt, že z predchádzajúceho večera si nič nepamätajú. Rozhodnú sa krok za krokom zistiť, čo sa vlastne v osudnú noc stalo. Čím viac toho odhaľujú, tým viac zisťujú do akých problémov sa dostali.

Ak vás ponuka zaručenej zábavy zaujala, tak neváhajte, spravte si popkorn, pohodlne sa usaďte a nechajte sa unášať na vlnách zábavy.

 

Zdroj: CSFD.cz

Zdroj obrázku: pexels.com 

Autor: Ingrid Oravcová

 

 

 

 

82860

Najnovšie pracovné ponuky

Pracovné ponuky

 

 

 

Nájdete nás aj na FB

Pravidlá portálu