Čo na nás muži milujú a čo nenávidia?

Nehrajte divadlo!

No tak toto je presne to, čo muži nemajú práve v láske. Milujú totiž sebavedomé ženy, ktoré sa na nič nehrajú. To, že žena pozná svoju hodnotu, nenechá so sebou manipulovať a vie povedať svoj názor, je to, čo mužov priťahuje. Pozor! Prehnané sebavedomie a preceňovanie samej seba môže vyvolať presný opak. Aj preto sa odporúča o sebe vždy hovoriť pravdu. Lenže v niekoľkých prípadoch sa práve hodí, ak nepoviete celú pravdu, ktorá vám pošramotí povesť a zaradí do portfólia tých, čo sú ako jedna. Nenechajte sa odradiť rečami, že chlap vás musí chcieť takú, aká ste. Na druhej strane, ani vy by ste s takou láskou nebozkávali partnera, keby sa pred vami teatrálne špáral v nose.

 

Koketné a afektované krásavice!

Toto dosť súvisí s hraním divadielka, no je to samostatná kategória. Je rozdiel, či len chcete poštekliť citlivé mužské ego alebo sa vyslovene hráte na niečo, čo nie ste. Kokety sú možno v niektorých prípadoch sexi, ale afektované ženy nemá rád ani jeden chlap. Byť maznavou či hlučnou je zárukou, že aj tomu najpokojnejšiemu mužovi naskočia zimomriavky . S ničím netreba preháňať, ani s afektom ani s koketovaním.

 

Úsmev, prosím!

Áno, muži zbožňujú usmiate ženy. Je to pre nich ako návnada a zároveň ako droga, pretože úsmev symbolizuje, že ste spokojná so životom. A ak úsmev venujete len tomu svojmu, bude ten najšťastnejší na svete. Muži potrebujú čo najmenej starostí a práve preto chcú, aby sa ich milá väčšinou len usmievala.

 

Antiklaustrofóbia v mužskom ponímaní

Nie, nejde o žiaden strach z uzavretých priestorov. Aj keď... Muži potrebujú svoj priestor a ženy im ho dosť často uberajú. Každý chlap potrebuje svojich priateľov, zájsť do krčmy a vyrozprávať sa. O tom, že ste tá najdôležitejšia v jeho živote, niet pochýb. No uznajte, že počuť detaily z futbalového zápasu či slintajúce reči o sexi predavačke asi nie je pre vaše uši to pravé orechové pre. Navyše, vy tiež nemusíte sedieť doma. Tiež si občas vyvetrajte hlavu s priateľkami a pokojne sa bavte len o nakupovaní či o peknom kolegovi. Veď to nie je hriech si trochu poklebetiť.

 

Pozor na citové výlevy!

Muži sa boja ženského plaču. Je to fakt, neznášajú ho a snažia sa mu vyhýbať. Dôvodom je to, že často ani nevedia, prečo vôbec plačeme a nedokážu zvoliť správne slová v takej chvíli. Výlevy úzko súvisia s citovým vydieraním. Dávajte si na to pozor. Veď vám by sa asi tiež nepáčilo, ak by vám váš milovaný stále nariekal . Samozrejme, hovoríme o rovine nadmerných emócií a najmä vtedy, ak na to skutočne nie je dôvod. Muži často spomínajú komplikované ženy, ktoré dennodenne explodujú – či už pod vplyvom hnevu, depresie či smútku.

 

Stará mladou chcela byť..či ako to je?

No ďalšia vec je štýl vo všeobecnosti. Je síce fajn vyzerať ako celebrita, ale je potrebné si aj uvedomiť, či ste jej podobná. Šaty robia človeka, no i šaša. Majú radi, ak je žena originálna a vie zvýrazniť svoje prednosti – samozrejme vhodne, určite nie vulgárne a lacno. S tým súvisí aj starostlivosť o seba. Neznášajú zanedbané ženy, ktorým je úplne jedno, ako vyzerajú Pretože vy ich reprezentujete a oni sa chcú vami pýšiť, aby im vás každý chlap závidel.

 

Potrebuje na vás slovník kamionistu či kočiša?

Samozrejme, milí kamionisti či kočiši – bez urážky. Ale všetci vieme, o čom je reč. O neprimeranej vulgárnosti. Nie, teraz nejde o štýl obliekania, ale o váš slovník. Používaním vulgárizmov sa teda nestanete objektom jeho záujmu, ale skôr ďalším kamarátom do krčmy.

 

Rezervovanosť je občas fajn...no nie v sexuálnej oblasti

To by snáď bolo snom, ak by sme nespomenuli aj sex. Nebudeme tu teraz hovoriť o pravidelnosti, libide a tak, pretože to je nám snáď jasné, že muži to väčšinou chcú viac. Teraz konkrétne myslíme na to, že naozaj vás milý nebude rád, ak zistí, že má vedľa seba puritánku. Nebuďte a priori zaujatá voči všetkému a dajte priestor aspoň premýšľaniu.

 

Veríme, milé žienky, že sa vás takéto priame zbožňované i nenávidené ženské vlastnosti nedotkli. Nebojte sa, nabudúce sa pozrieme na mužov a čo na nich milujeme a neznášame!

396:co-na-nas-muzi-miluju-a-co-nenavidia0

Najnovšie pracovné ponuky

Pracovné ponuky

 

 

 

Nájdete nás aj na FB

Pravidlá portálu