Životný štýl

Sladký život opatrovateľky

Hodnotenie užívateľov:  / 0
StrašnýNajlepší 

Tu sa začína jej vzrušujúca cesta - postupne spoznáva zvyky inej krajiny, nazerá do kariet sprostredkovateľských agentúr, do cudzích domácností i do duší pacientov, ktorí nie vždy spĺňajú jej počiatočné predstavy. Osamelá, ale nebezpečná manželka zemského radcu, najškaredšia starenka na svete či roztúžený deduško dajú Angie poriadne zabrať. Musí však myslieť aj na vlastnú rodinu, usporiadať si manželstvo a dokonca odolať pokušeniu v podobe exotického Assema.

 

Príbeh Angie je natoľko realistický a pútavý, že vás vtiahne priamo do deja. Zasmejete sa, poplačete si, ale od knihy sa nebudete vedieť v žiadnom prípade odtrhnúť. Zanechá vo vás obrovské množstvo pocitov, ktoré budú vo vás ešte dlho rezonovať.

Ak vás táto kniha zaujala, milé opatrovateľky, prečítajte si ju a možno v nej nájdete aj jeden zo svojich príbehov. Alebo ju odporučte kamarátkam, ktoré sa na prácu opatrovateľky ešte len chystajú. Možno im poslúži ako sprievodca, vďaka ktorému sa dozvedia, čo všetko môžu od profesie opatrovateľky očakávať.

 

3210

Najnovšie pracovné ponuky

Pracovné ponuky

 

 

 

Nájdete nás aj na FB

Pravidlá portálu