Váš tip

Máte tip na skvelý výlet v Rakúsku, Nemecku či tu doma na Slovensku? Sem s ním!
Ako opatrovateľka nacestujete niekoľko tisíc kilometrov ročne! Cestujete rada alebo len nejako prežijete/odtrpíte zdĺhavú cestu vlakom? Ste cestovateľkou, ktorá si vie dopriať a užiť si poriadny výlet či už sama, s kolegyňou, kamoškou alebo s rodinou? Kam ste si to namierili naposledy? Kde ste boli a čo ste videli? Poznáte nejaké malebné miestečko v Rakúsku či Nemecku, o ktorom by mali rozhodne vedieť aj ostatné kolegyne - opatrovateľky? Zoberte nás tam! Možno je to pláž Bodamského jazera, kam sa bežne vyberiete na bicykli alebo si každoročne užívate atmosféru vianočných trhov vo Viedni.
Chceme vedieť, kde rada kávičkujete počas prestávok v práci, či máte svoju obľúbenú a vychytenú kaviareň, terasu, park. Napíšte nám a pre lepšiu predstavu - rozhodne nezabudnite poslať aj zopár fotografií s krátkym opisom. Ukážte nám, ako vedia oddychovať opatrovateľky, ak majú chvíľu len a len pre seba :) Svoje minicestopisy z výletov a fotografie posielajte na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript. Prvé 3 nápadité tipy na výlet odmeníme knihou a CD Nemčina pre opatrovateľky!
Pracujete blízko Salzburgu? A navštívili ste už tamojšiu zoologickú záhradu? Ešte nie? Vierka áno. A navyše sa s Vami chce podeliť o zopár skvelých záberov, ktoré zachytila na svojich potulkách v zoo.
Čítať ďalej
43240

Najnovšie pracovné ponuky

Pracovné ponuky

 

 

 

Nájdete nás aj na FB

Pravidlá portálu