TAXIVIEDEŇ

  • Autodopravcovia
  • Trasa: Východné Slovensko - Viedeň, Linz, Wels
  • Dni: Pondelok, streda, piatok
  • Dátum pridania: 21.12.2017
Zaisťujeme prepravu opatrovateliek / opatrovateľov s vyzdvihnutím v mieste bydliska a dovezieme Vás na danú adresu vo Viedni a okolí, Linzi a okolí a Welse a okolí. Zároveň na danej adrese vyzdvihneme Vašu kolegyňu / Vášho kolegu a dovezieme domov.

Informácie o preprave
Dvaja vodiči s praxou a preukazom vodiča Taxi (to znamená, že má skúšku na príslušnom okresnom úrade pre cestnú dopravu a pozemné komunikácie a môže pracovať ako vodič Taxi a samozrejme, že má platnú lekársku prehliadkou a platné psychotesty).
Vodiči sa budú striedať každé 3 hodiny (to znamená, že ani jeden vodič nebude v kuse šoférovať viac ako 3 h – čiže 3 h šoféruje a 3 h odpočíva).
Autá nebudú nikdy staršie ako 3 roky, budú pravidelne servisované a na každú sezónu (letná a zimná) budú mať nové pneumatiky.
Okrem povinného zmluvného poistenia a havarijného poistenia budete mať aj poistenie batožiny a úrazové poistenie v rámci EU:
pre prípad smrti následkom úrazu a pre prípad trvalého telesného poškodenia následkom úrazu v hodnote 70.000€ na každú prepravovanú osobu.
Potvrdenie o úhrade cestovného z virtuálnej registračnej pokladne, ktoré si viete dať do nákladov.
Slovenská koncesia pre Taxi a Rakúske povolenie je vždy platné a vozidlo bude vždy označené.
Trasa áut je s čo najlepšou optimalizáciou.
Inzerent: Stoneage s.r.o.
E-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.
Adresa: Lemešany 181 08203 Lemešany
Telefón: 0949671210
84470

Najnovšie pracovné ponuky

Pracovné ponuky

 

 

 

Nájdete nás aj na FB

Pravidlá portálu