Životný štýl

Móda oslavuje individualitu!

Hodnotenie užívateľov:  / 2
StrašnýNajlepší 

 

Módne trendy sú v pohybe a neustále sa menia. Sveter, ktorý bol včera IN, dnes je zapadnutý niekde, kde ho už nikto nenájde. Ani vy tieto zmeny nestíhate sledovať a pýtate sa, čo vám v šatníku nesmie chýbať?

Väčšina návrhárov stavila túto sezónu na pohodlnosť, preto určite nespravíte krok vedľa ak do svojho outfitu zakomponujete nejaký oversize prvok. Stačí sa len rozhodnúť či to bude kabát, sveter, sukňa alebo nohavice. Najväčším trendom sezóny sú tiež výpovede na tričkách, svetroch alebo kožených bundách, ktoré by v sebe mali niesť hodnotné posolstvo.

 

Ako každú sezónu, tak ani teraz nesmú chýbať „návraty“! V tomto prípade sa presunieme späť do 80. rokov. Kvetinové vzory, šaty a tričká, ktoré odhaľujú ramená, aj taká dokáže byť jeseň/zima. Prednosť by ste mali dať tým najkvalitnejším látkam ako je hodváb a bavlna.

Ťažké bundy a zamatové nohavice aj to je pánsky štýl, ktorý si môžu dovoliť ženy. High-fashion budete vyzerať ak si zvolíte sivý oblek, ktorý je ideálny pre formálne pracovisko či firemnú večeru.

Oranžová v kombinácií s modrou? Návrhári odpovedajú áno! Takáto kombinácia je momentálne veľmi IN. Tiež sa však nevyhnite ani sivej a skúste ju skombinovať s červenou, oranžovou alebo žltou.

Ďalší prehľad trendov na tohtoročnú jeseň/zimu ponúka jeden z najznámejších fashion časopisov na svete VOGUE, prezrieť si ho môžete TU:

http://en.vogue.fr/fashion/fashion-inspiration/diaporama/fwah2017-fall-winter-2017-2018-fashion-trends/41670

pexels-photo-291762

 

Zdroj: http://www.vfashionworld.com

Zdroj obrázka: pexels.com

Autor: Ingrid Oravcová

 

 

 

82760

Najnovšie pracovné ponuky

Pracovné ponuky

 

 

 

Nájdete nás aj na FB

Pravidlá portálu